U tijeku je upis novih pacijenata

Ordinacija dugi niz godina ima ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, što znači da potpisom izjave da želite mene za svog izbornog doktora dentalne medicine stječete pravo na stomatološke usluge iste kvalitete kao da ste privatni pacijent, ali bez posebne naplate*. Pozivam Vas da nazovete sestru na tel. 4-66-99-55 koja će Vam objasniti ovaj jednostavan postupak.
 

POSEBNA AKCIJA:

Nakon upisa i ovjere od strane HZZOa poklanjam Vam jedan bijeli ispun na stražnjem zubu ili čišćenje zubnog kamenca Air Flow tehnikom, vrijednosti od 220 kn!

Našim vjernim pacijentima koji preporuče 4 ili više svojih prijatelja/rodbine, a oni se upišu  poklanjam jedan bijeli ispun na stražnjem zubu i čišćenje zubnog kamenca Air Flow tehnikom, vrijednosti od 440 kn!


bijeli ispuni, prije i poslije


Air-Flow aparat za čišćenje i poliranje


* Sukladno Pravilniku o pravima, uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz osnovnog zdravstvenog osiguranja (Narodne novine br. 93/03) te Pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima (Narodne novine br. 93/03). Posljednje verzije svih relevantnih važećih propisa se nalaze na web stranicama Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje: www.hzzo-net.hr.
   
 
 

Slobodno nam se obratite telefonom i elektronskom poštom u stomatološkoj ordinaciji ako trebate više informacija u svezi zdravlja Vaše osmijeha.

Rule

natrag na vrh

 
 

Osnovna stranica | O timu | Ordinacija | Gdje smo

 
 

Urednovno vrijeme Financije | Usluge

 
 

Edukacija | Česta pitanja | Postavite upit

 
 
   
 
 

Slobodno nam se obratite telefonom ili elektronskom poštom  u svezi bilo kakvih upita.

 
 

Copyright 1992-2013 Dr. S. Varga. All rights reserved.