Dobro došli na internet stranice
Stomatološke ordinacije Varga!


ADRESA

Lepa Ves 8, Zagreb
(Gupčeva zvijezda kod Mlinarske i Mallinove)

tel/fax: (01) 4-66-99-55
elektronskom poštom e-pošta


PRVI POSJET

Svaki moj pacijent ima pravo na temeljit pregled i preciznu analizu zdravlja svojih usta i zuba. Tada ću Vam načiniti i procjenu troškova za eventualnu neophodnu terapiju.

RADNO VRIJEME

Ordiniram ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom od 14 do 20, te utorkom i petkom od 9 do 13 sati i prema dogovoru. Posebni termini su rezervirani za zaposlene majke.

ZAKAZANI TERMIN

Termin se zakazuje telefonom ili osobno. Nastojat ću Vam rezervirati termin koji Vam najviše odgovara. Kada niste u mogućnosti održati zakazani termin, molim Vas da me obavijestite najmanje 24 sata unaprijed.

HITNI SLUČAJEVI

Svakom mom pacijentu te članu njegove obitelji ću, u bilo koje vrijeme dana, uz prethodnu telefonsku najavu, pružiti hitnu pomoć, te ga naručiti za daljnju terapiju.

MALOLJETNICI

Plan terapije maloljetnika mora biti odobren od strane roditelja. Za vrijeme terapije molim roditelje da pričekaju u čekaonici, osim u slučaju konzultacija.

Mala djeca radije prihvaćaju tretman ujutro, te ću nastojati da dijete ne izostaje iz škole.

PRAVILA PLAĆANJA USLUGA

Kada su u planu veliki zahvati, načiniti ću Vam procjenu prije početka terapije. Tada ćemo razgovarati o mogućnostima plaćanja, te pronaći  rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Zahvati koji iziskuju samo jedan posjet plaćaju se po završetku tretmana. Dugotrajne terapije  plać
aju  se u ratama prema unaprijed dogovorenom rasporedu.

Molim Vas da se ne suzdržavate od razgovora o cijenama usluga.

Cijene usluga direktno su u svezi s cijenom upotrijebljenog materijala, te cijenom praćenja koraka sa suvremenom tehnikom.

PERIODIČNI PREGLEDI

Želim svojim pacijentima što više smanjiti potrebu za velikim zahvatima u ustima. Ovaj se cilj jedino može ostvariti putem redovitih periodičnih pregleda koji su čak i zakonska obveza u većini zapadnih zemalja.

Po završetku tretmana, uvršteni ste u moj program preventivnih pregleda. Poštanskom dopisnicom ću Vas unaprijed obavijestiti da se približava ponovni pregled, a od Vas očekujem da potvrdite zakazani termin. Kod ovog pregleda utvrditi ću uspješnost dotadašnje terapije, Vaše navike održavanja higijene, te temeljito odstraniti kamenac i naslage (nastale od nikotina i kofeina )na Vašim zubima.

CILJEVI OVOG PROGRAMA SU:

- održati Vašu prirodnu ljepotu
- omogućiti komfor i zdravlje
- spriječiti nepotreban gubitak zuba.

Da bih održala korak s novim metodama i materijalima, uzimam dva tjedna godišnje za stručno usavršavanje na međunarodnim kongresima i tečajevima. U slučaju hitnosti, telefonska sekretarica će Vas obavijestiti kojem se kolegi  trebate obratiti u tom vremenu.

Uvijek rado prihvaćam sve primjedbe i sugestije koje bi mi koristile za poboljšavanje kvalitete Vašeg liječenja.

 
 
 

Slobodno nam se obratite telefonom i elektronskom poštom u stomatološkoj ordinaciji ako trebate više informacija u svezi zdravlja Vaše osmijeha.

Rule

natrag na vrh

 
 

Osnovna stranica | O doktorici | Ordinacija | Gdje smo

 
 

Urednovno vrijemeFinancije | Usluge

 
 

EdukacijaČesta pitanja | Postavite upit

 
 
   
 
 

Slobodno nam se obratite telefonom ili elektronskom poštom  u svezi bilo kakvih upita.

 
 

Copyright 1992-2013 Dr. S. Varga. All rights reserved.